In juni, juli en augustus en september (finaledag zaterdag 9 september) organiseert de Leidse Dart Vereniging weer een Zomerdartscompetitie voor teams. Iedereen kan met zijn vrienden, familie of collega’s meedoen aan deze competitie waarin het vooral gaat om een leuke avond (Maximaal 12 teams). Maar uiteraard krijgt het winnende team de felbegeerde LDV Zomerdartscup en eeuwige roem.

Op de finaledag is traditiegetrouw (afhankelijk van het weer) een gezellige BBQ inbegrepen. De speelavonden zijn 16 juni, 23 juni, 30 juni , 7 juli, 14 juli en 11 augustus. Op vrijdag 18 augustus juli is er een inhaalavond. Op zaterdag 9 september is de finaledag.

De kosten voor het inschrijven voor de Zomerdartscompetitie zijn per team 30 euro + 5 euro voor elke ingeschreven speler. (Een team met vijf leden betaald dan bijv. 30 euro + 5 x 5 euro = 55 euro). Inbegrepen is de BBQ op de finaledag. Het inschrijfformulier is te downloaden op deze pagina (zie onder dit bericht). Lever het inschrijfformulier in bij de bar van de Leidse Dart Vereniging aan de Voorschoterweg 6 in Leiden of maak een foto/scan van het formulier en stuur deze naar info[@]leidsedartvereniging.nl

Download het inschrijfformulier