Zomerveteranen winnaar LDV Zomercompetitie!


Zomerveteranen winnaar LDV Zomercompetitie!

Voor het eerst na de editie van 2019 kon de LDV weer de bekende Zomerdartcompetitie organiseren. Met 12 deelnemende teams met in totaal 120 spelers en speelsters, konden zij zich de afgelopen 9 weken plaatsen voor de finale dag. Deze werd zaterdag 27-8 georganiseerd met voor alle deelnemers minimaal 2 wedstrijden en een afsluitende BBQ.

Het LDV had er weer alles aangedaan om het gezellig te maken in het nieuwe onderkomen, bij de duivenvereniging de Blauwkras. Vanaf 1300 begonnen in 4 poules de wedstrijden, die vanwege de nog krappe behuizing, met koppelwedstrijden gespeeld werden. 

Uiteindelijk kwamen in de winnaars poule’s de teams van de Zomerveteranen en Ring Ting Ting als poulewinnaar uit de bus. De finale werd na een mooie wedstrijd een prooi voor het team van Dave -Koekeroe (helaas vanwege een blessure zelf afwezig). Het was Lorenzo die de laatste dubbel op het bord zette voor het Zomerveteranen team om zodoende de luid bejubelde overwinning  op te eisen op het team van Peter vd Broek.

De finale van de verliezersronde ging verrassend tussen Dat Dan Weer Niet en Lekkere Laatste die beiden hun poule  wonnen. Na een titanenstrijd moest na een 2-2 stand , de afsluitende teamgame de beslissing brengen . Lekkere Laatste was hierin iets scherper. Het team van Arie en Piep bleven het team van de  eveneens uit Zoeterwoude komende Henny, net voor.

In het 180-er klassement eindigden 3 spelers met 5 x 180 op de 1e plek. Perry Noordermeer en Ferry van Veen (de beide klasbakken topspelers) moesten het na jury beraad afleggen tegen de 22 jarige  new-comer Aron Vink (nog nooit competitie gespeeld! ) van Dat Dan Weer Niet, die op de finaledag er 2 wist te produceren en zodoende de prijs kreeg toebedeeld.

De hoogste finish van het hele toernooi was voor Nigel Brandt van DC Decima een score van 144. Good Old Henny vd Ster was op de finale dag met een finish van 142 echter zeer close bij.

 Na de  voortreffelijk georganiseerde BBQ en hierna de finale wedstrijden gevolgd met  een kleine nazit, werd een einde gemaakt aan deze gezellige dag, mede dankzij de tomeloze inzet van de 15 vrijwilligers die de gasten o.a. voor zagen van een hapje en een drankje.

Nu weer tijd voor de aankomende DBBR competitie. Met 4 teams, die de LDV als thuis locatie hebben gekozen, is er op de vrijdagavonden weer volop bedrijvigheid. De komende weken gaan we als alles volgens plan verloopt, de capaciteit uitbreiden naar 8 banen(ipv de huidige 5)  en wordt de bar wat gemoderniseerd.

Dank aan alle deelnemers, die er voor ons, weer een feestje van maakte.

LDV bestuur.

Zomer3

Info LDV Zomerdarts 2022

Aanvang wedstrijd 20.30 uur (of eerder na overleg met tegenstander). Elke wedstrijd in de LDV Zomercompetitie wordt gespeeld om 9 punten. Er wordt gestart met 4 singlepartijen, gevolgd door 4 koppelpartijen. Teams bepalen bij zowel de singles als de koppels welk speltype wordt gespeeld. (Tactics, 501, 701 enz). Er wordt afgesloten met een speltype naar keuze. (Teamgame, Single, Round Robin enz). Indien gewenst mag de wedstrijd ook worden begonnen met een Round Robin.

Elke gewonnen partij wordt op het wedstrijdformulier genoteerd als 1-0 of 0-1. Onderaan het wedstrijdformulier kunnen eventuele 180ers en 100+ finishes worden gemeld. Het wedstrijdsecretariaat van de LDV Zomercompetitie bestaat uit Peter van der Heijden en Charles Lammers. Contact opnemen kan via Whatsapp: 06-57792391 of stuur een email naar info@leidsedartvereniging.nl

Stuur direct na de wedstrijd een foto van het ingevulde wedstrijdformulier naar bovenstaande whatsapp of naar info@leidsedartvereniging.nl

Veel succes maar vooral plezier in de LDV Zomercompetittie!

Kijk voor de statistieken van de zomerdartscompetitie onderaan deze pagina.

DATUMTHUISTEAMUITTEAMLOCATIEUITSLAG
17-jun.Lekkere LaatsteDat Dan Weer NietLDV5-4
Ring Ting TingZooitje OngeregeldSante6-3
LDV ZomerteamZomerveteranenLDV2-7
DC DecimaV1Decima2-7
HUNHDubbel bOuleh Rijste Papi'sLevendaal2-7
Summertime DartsLadies On TourLDV7-2
24-jun.Lekkere LaatsteRing Ting TingLDV1-8
Dat Dan Weer NietZooitje OngeregeldKlavers2-7
LDV ZomerteamDC DecimaLDV3-6
ZomerveteranenV1Sante6-3
HUNHSummertime DartsLevendaal4-5
Dubbel bOuleh Rijste Papi'sLadies On TourLDV9-0
1-jul.Lekkere LaatsteZooitje OngeregeldLDV3-6
Ring Ting TingDat Dan Weer NietSante8-1
V1LDV ZomerteamLDV7-2
DC DecimaZomerveteranenDecima1-8
Ladies On TourHUNHSante2-7
Summertime DartsDubbel bOuleh Rijste Papi'sLDV2-7
8-jul.Dat Dan Weer NietLekkere LaatsteKlavers3-6
Zooitje OngeregeldRing Ting TingLDV1-8
ZomerveteranenLDV ZomerteamSante8-1
V1DC DecimaLDV9-0
Dubbel bOuleh Rijste Papi'sHUNHLDV9-0
Ladies On TourSummertime DartsSante2-7
15-jul.Ring Ting TingLekkere LaatsteSante8-1
Zooitje OngeregeldDat Dan Weer NietLDV9-0
DC DecimaLDV ZomerteamDecima8-1
V1ZomerveteranenLDV1-8
Summertime DartsHUNHLDV6-3
Ladies On TourDubbel dOuleh Rijste Papi'sSante0-9
22-jul.In deze week kunnen inhaalwedstrijden gespeeld worden.
19-aug.Zooitje OngeregeldLekkere LaatsteLDV0-6 (Claim)
Dat Dan Weer NietRing Ting TingKlavers0-9
LDV ZomerteamV1LDV5-4
ZomerveteranenDC DecimaSante9-0
HUNHLadies On TourLevendaal6-0 (Claim)
Dubbel bOuleh Rijste Papi'sSummertime DartsLDV9-0
27-aug.FinaledagLDV