LDV bondsgebouw Leidse Dartbond

1 december 2017 is de Leidse Dartbond opgericht met als doel het organiseren van een competitie voor de Leidse Regio. Het eerste competitiejaar van de Leidse Dartbond start in september 2018. Iedereen vanaf 14 jaar kan met vrienden, familie, collega’s een dartteam starten en deelnemen aan de leukste dartscompetitie van Leiden en omgeving. Wordt jouw team de eerste Leidse regiokampioen?

Wil je meer info over deelname en lid worden van de Leidse Dartbond? Kijk voor alle info op Leidsedartbond.nl

Langskomen voor informatie over de Leidse Dartbond kan uiteraard ook. Ons bondsgebouw (Leidse Dart Vereniging) is gevestigd aan de Voorschoterweg 8B in Leiden. Volg de Leidse Dart Vereniging via facebook en blijf op de hoogte van onze openingstijden en activiteiten.