“Barney” bij Leidse Dartbond

Op dinsdagavond 8 mei is Raymond van Barneveld te gast bij de Leidse Dartbond en jij/jouw dartteam kan er bij zijn. Een aantal aanwezigen krijgt de kans (d.m.v loting) een leg te gooien tegen “Barney” en uiteraard neemt Raymond de tijd om met iedereen op de foto te gaan.

Heb jij je met jouw team al ingeschreven bij de Leidse Dartbond? Dan krijg je na aanmelding gratis toegang voor deze avond met Raymond van Barneveld. Ben je geen lid maar wil je er toch graag bij zijn dan is de toegangsprijs 20 euro.

Belangrijk is dat je je op tijd aanmeldt want het aantal kaarten is beperkt. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@leidsedartbond.nl o.v.v je naam en laat weten of je wel of wel/niet lid bent van de Leidse Dartbond.

Aanmelden voor de avond met Raymond van Barneveld op 8 mei kan ook elke vrijdagavond vanaf 19.00 uur bij de Leidse Dart Vereniging aan de Voorschoterweg 8B in Leiden (schuin tegenover het Bastion Hotel).

In september 2018 start de Leidse Dartbond met het eerste competitiejaar voor dartteams uit de Leidse Regio. Inschrijven kan tot 1 augustus 2018. Heb je nog geen speellokatie? Bij de Leidse Dart Vereniging ben je van harte welkom.

De contributie voor de Leidse Dartbond bedraagt 15 euro p/p per seizoen (wintercompetitie van september t/m mei). De competitiewedstrijden zijn wekelijks op de door jouw (bij inschrijving) gekozen speelavond (ma t/m vrij) of bij een uitwedstrijd op de speelavond (ma t/m vrij) van de tegenstander.

Naast de wintercompetitie organiseert de Leidse Dartbond ook een zomercompetitie (juni, juli, augustus) en de LDB ranking. De LDB ranking bestaat uit 8 individuele toernooien.

8 Juli organiseert de Leidse Dartbond een Open Dag met diverse (Open lucht) activiteiten en live muziek. Meer info volgt later…