Algemene Info

De Leidse Dart Vereniging (afgekort LDV), is een groeiende vereniging met ruim 70 leden. Hiervan spelen de meeste leden in teamverband. Lid worden van de Leidse Dart Vereniging is GRATIS!

Wil je in teamverband spelen in een wekelijkse competitie voor de Regio Leiden? Meld je dan met jouw team aan bij de Leidse Dartbond. De Leidse Dart Vereniging is de thuislokatie van de Leidse Dartbond maar wanneer je de thuiswedstrijden van jouw dartteam liever in jouw stamcafe of bij jouw sportvereniging speelt is dat ook mogelijk.

Kom op donderdag, vrijdag of zaterdag langs voor meer informatie of kom alvast een kijkje nemen. De LDV is op donderdag en vrijdag geopend vanaf 19.00 uur. Indien er op zaterdagavond een darttoernooi is gaan we eveneens om 19.00 uur open.