Algemene Info

De Leidse Dart Vereniging (afgekort LDV), is een groeiende vereniging met ruim 60 leden. Hiervan spelen de meeste leden in teamverband bij 1 van de 7 dartteams die uitkomen in de DBBR Competitie (Dartsbond Bollenstreek Rijnland).

1 van onze teams speelt op het hoogste niveau, de DBBR Eredivisie. Meer info over onze dartteams en activiteiten vind je op deze website, voor informatie over de DBBR kan je terecht op DBBR.nl. Lid Worden? Download dan het inschrijfformulier op deze website en kom op donderdag, vrijdag of zaterdag (als er Laco Competitie of een toernooi is) langs om een kijkje te nemen en het inschrijfformulier in te leveren. De LDV is op donderdag en vrijdag geopend vanaf 19.00 uur. Op zaterdag (wanneer er Laco Competitie is), gaan we om 12.00 uur open, Indien er op zaterdagavond een darttoernooi is gaan we om 19.00 uur open.